Aanvullende diensten

Naast het uitgebreide productenassortiment biedt Safety-atwork haar klanten aanvullende diensten. Deze diensten bieden klanten interessante voordelen op het gebied van onder meer gebruiksgemak, flexibiliteit, tijdbesparing en grip op de kosten.

Corporate design

Safety-atwork biedt haar klanten een full service dienstverlening op het gebied van bedrijfskleding: ontwerp, productie en efficiënte levering. In samenwerking met stylisten wordt na inventarisatie van de wensen bij de klant een ontwerp uitgewerkt.

Lees meer

Kleding beheersysteem

Safety-atwork levert en ondersteunt een compleet datasysteem voor het bestellen en beheren van persoonsgebonden bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen.

Lees meer

Passervice op locatie

Omdat Safety-atwork regionaal aanwezig is, kunnen de franchisenemers bij hun klanten passessies op locatie verzorgen. Sommige PBM's zijn persoonsgebonden en kunnen alleen maar veilig worden ingezet als ze passend zijn voor de individuele gebruiker. Denk hierbij aan veiligheidsschoenen en beschermkleding.

Lees meer

Vakkennis en advies

Safety-atwork staat voor betrouwbaar en deskundig advies. Iedere branche kent zijn eigen, specifieke werkzaamheden en bijbehorende wettelijke eisen met betrekking tot werkkleding en veiligheidsmiddelen.

Lees meer 

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact