Wat is Safety-atwork?

Safety-atwork is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Het programma voor klanten omvat een breed en uitgebalanceerd assortiment, samengesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. Naast het uitgebreide productenassortiment kan Safety-atwork voor haar klanten aanvullende diensten verzorgen, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en passervice op locatie. Deze diensten bieden klanten interessante voordelen op het gebied van onder meer gebruiksgemak, flexibiliteit, tijdbesparing en grip op de kosten. Het gehele aanbod van Safety-atwork is in een vuistdikke professionele catalogus weergegeven. 

Safety-atwork franchise

Safety-atwork is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. Kalkman is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Kalkman is een belangrijke toeleverancier voor diverse sectoren, waaronder bouw, industrie, scheepvaart, transport en installatiebedrijven. De franchiseformule van Safety-atwork is uniek omdat er geen vergelijkbare formule in de markt is die zo?n breed aanbod in persoonlijke beschermingsmiddelen kan bieden waarbij de lokale ondernemer lean and mean blijft. De volledige logistieke en administratieve afhandeling wordt immers verzorgd door de centrale organisatie van Safety-atwork die de artikelen op voorraad houdt en de back office heeft staan.

Het dienstenpakket van Safety-atwork Nederland aan de franchisenemers bestaat daarnaast uit onder andere training & opleiding, marketing en verkoopondersteuning. Door deze slimme manier van samenwerken kunnen de lokale ondernemers veel tijd besteden aan de advisering van hun klanten en de opbouw van hun omzet.

Landelijke ambitie

Safety-atwork gaat voor landelijke groei en biedt commercieel actieve en ondernemende mensen de kans om met de Safety-atwork formule te bouwen aan hun eigen bedrijf. Safety-atwork staat open voor gesprekken met ondernemende mensen die hun mogelijkheden willen onderzoeken.