Franchiseformule

Safety-atwork is een franchiseformule waarbinnen franchisegever en franchisenemer samen werken aan het beste resultaat voor alle betrokken partijen.

Safety-atwork Nederland verzorgt als franchisegever veel operationele zaken voor haar franchisenemers. U kunt hierbij denken aan de verwerking van de orders, het voorzien van kleding met logo's, het versturen van de bestellingen naar de klant, etc. Hierdoor wordt er een efficiënte orderverwerking gerealiseerd en kan er door gemeenschappelijke voorraad ook een kostenbesparing worden bereikt.

De Safety-atwork franchisenemers kunnen dagelijks commercieel actief zijn. Netwerken, acquisitie, het contact met de klant, verkoop en advisering zijn de aandachtsgebieden van de Safety-atwork franchisenemer. De franchisenemer heeft altijd een klein assortiment met de zeer gangbare veiligheidsmiddelen en een courant assortiment bedrijfskleding bij zich. De bedrijfskleding kan dan dienen als demonstratievoorraad en de veiligheidsmiddelen kunnen in dringende gevallen direct worden geleverd.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact